برگزاری مراسم روز دانشجو در آموزشکده نقشه برداری

مراسم جشن روز دانشجو به همت کانون فرهنگی طه و با همکاری انجمن علمی آموزشکده در سالن خلیج فارس سازمان نقشه برداری کشور برگزار گردید.

در این مراسم که اجرای آن را خانم نادری به عهده داشت پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، جناب آقای دکتر فلاحی ریاست محترم آموزشکده نقشه برداری، این روز را به دانشجویان گرامی تبریک گفتند. سپس خانم دکتر بهشتی از اساتید مدعو آموزشکده، مطالبی را در خصوص این روز به سمع حضار رساندند. اجرای موسیقی سنتی  توسط دانشجوی هنرمند سهیل صادقی از بخش های شاد و جذاب این مراسم بود. در ادامه مراسم، آقای محمد حسین عباسی از دانشجویان آموزشکده، با اجرای کمدی با موضوع انتقادی، مسائل و مشکلات دانشجویان را به گوش مسئولین آموزشکده رساندند. اجرای مسابقه جذاب با حضور دانشجویان در دو قسمت از برنامه های دیگر این مراسم بود.

در بخش دیگری از این مراسم از نفرات برتر علمی و فعالان حوزه فرهنگی و دانشجویانی که در اجرای تئاتر و تهیه نماهنگ های جذاب با کانون فرهنگی طه همکاری داشته اند با هدای لوح، تقدیربه عمل آمد.

در پایان مراسم، لوح های تقدیردانشجویانی که در راستای همکاری انجمن علمی آموزشکده با کمیته اجرایی همایش و نمایشگاه ژئوماتیک ۹۷ ، با این همایش همکاری اشته اند اهداء گردید.

لازم به ذکر است در این مراسم علاوه بر دانشجویان، تعدادی از اساتید و مسئولین آموزشکده نیزحضور داشتند.