بازدید تیم معاونت علمی بسیج آموزشکده نقشه برداری از همایش تهران هوشمند

گزارش تصویری بازدید جمعی از دانشجویان آموزشکده نقشه برداری از دوّمین همایش تهران هوشمند با نشست مدیران سازمان‌های فنّاوری اطلاعات کلان شهری مورّخ ۱۳۹۷/۹/۲۰٫

محور اصلی همایش توسعه پایدار شهری همراه با کارگاه آموزشی در راستای هوشمند سازی شهرها.

یک دیدگاه در “بازدید تیم معاونت علمی بسیج آموزشکده نقشه برداری از همایش تهران هوشمند”

1. سلام بر اعضای بسیج آموزشکده.
    امروز خیلی اتفاقی وارد سایت آموزشکده شدم. ومتوجه شدم که آموزشکده بسیج هم داره والبته خیلی هم خوشحال شدم که بسیجش فعالیت علمی وتیم علمی و… داره واینا.
    وارد صفحه بسیج شدم. با تعجب دیدم که خیلی فعال نیست. وتقریبا سوت وکوره.
    واقعا چرا اینجوریه؟
    شماها بعنوان بسیج یک بخش علمی خیلی کارها وفعالیتهای خوب علمی میتونید انجام بدین.
    حیفه این مدت دانشجویی این شکلی بگذره.
    بر وبچه های بسیج باید خیلی فعالتر وپویاتر از بقیه باشند.
    فعالیتهای دانشجویی (بخصوص علمی وعملی) میتونه هویت شغلی آینده شما را شکل بده.
    خواهشم این بود که یک کم با نشاط تر به آینده نگاه کنید.
    آینده را باید ساخت.
    اگه تو نسازی دیگران برات میسازنش.
    اما نه اونجوری که تو بخوای!

یک کم دور وبرتون را با دقت تر نگاه کنید.
    خیلی فرصت ها وامکانات خوب وآدم های بدرد بخور والگوها وزمینه های مناسب را میتونید پیدا کنید.
    نمیدونم کی این نوشته را میخونه ولی از خدا خواستم آون را بدست مخاطب خاصش برسونه؛ هر کی که خودش صلاح میدونه.
    وحرف آخر اینکه:
    قایم نمی کنم این احساسم رو که وقتی میبینمتون تو محیط ومحوطه، واقعا به آینده امیدوار میشم وبهش دل میبندم.
    آینده ای که خیلی خیلی روشنه وهمین بروبچه های مؤمن این نزدیکی ها برامون خواهند ساخت.
    موفق باشید.
    وفعالیتتون را بیشتر کنید.
    وهدفمندتر وعلمی تر.
    با اراده؛