هر که دارد هوس کرب و بلا بسم الله

اردوی راهیان نور ویژه دانشجویان برادر و خواهر آموزشکده نقشه برداری + جواب یک سؤال

راهـــ🍀ـــ🌺ــــ🍃ـــیان
نــــــ✨✨✨✨✨ـــــور
_______🔸🔸🔸___________

‼️ سوال: چه تمهیداتی برای امنیت سفر مقدس راهیان نور اندیشیده شده است؟

✅ پاسخ: طرح چنین سوالاتی از سمت شرکت کنندگان عزیز طبیعیست چرا که حق آن هاست که از وضعیت امنیت سفر مطلع باشند؛

🇮🇷راهیان نور، این سفر مقدس، از ابتکارات مقام معظم رهبری بوده و مورد توجه ویژه ایشان است . دستگاه های مختلفی از جمله بسیج و سپاه پاسداران و نیروی انتظامی نهایت تلاش خود را خالصانه و به طور جهادی در این امر به کار می گیرند تا زائرین محترم با آرامش خاطر از این سفر، ره توشه ای کسب کنند.

✅ سفر با قطار 🚆میباشد و این امر درصد بسیار بسیار زیادی از سوانح را کاهش داده است.

✅ لازم به ذکر است که وسیله ی حمل و نقل برای بازدید از مناطق، اتوبوس های شرکت « جوان سیر ایثار » است که برای این منظور تدارک دیده شده است ؛ این شرکت متعلق به سپاه پاسداران بوده و از لحاظ سلامت راننده ، ماشین و بیمه، تضمین شده هست.

✅ در این اردو همراهی دانشکده ی ما با دیگر دانشگاه های دیگر ، اهمیت برقراری امنیت این اردو را چند برابر کرده است .

✅ همچنین نیروهای امدادی 🚑 و امنیتی در قسمت های متعددی از مناطق مستقر بوده و آماده خدمت رسانی فوری هستند.

✅ درضمن تمامی شرکت کنندگان بیمه 📋 خواهند بود .

👈 این سفر هم دقیقا مانند رفتن به مشهد با قطار است و یا مانند سفرهای استان گردی با ماشین شخصی در کنار خانواده (که صد البته امنیت قطار به مراتب بیشتر است) میباشد! آیا واقعا در این سفرهای شخصی امکان صوانح، صفر درصد هست؟!!!!!

🥇بله، باید نهایت سعی را کرد تا سفری امن محیا شود و کلیه تمهیدات ایمنی به کار بسته شوند و عاقلانه رفتار شود که ان شاءالله به مدد برگزار کننده های این سفر ، به بهترین شکل انجام خواهد شد .

📌 در آخر هم بگوییم که پس از این ملاحظات بالا که امکان بروز هر گونه اتفاق ناگواری را بسیار کم میکند، دیگر به باقی ماجرا چه کار داریم؟ این سفرِ معنوی قرار است ما را به یاد شهدا و آن صفاو صمیمیت بچه های جبهه های دفاع مقدس بیندازد و تمام تلاشمان را میکنیم و دیگر باقی اش با خداست … امنیت را هم میسپاریم به خودش … .
♻️#حسبنا_الله_ونعم_الوکیل♻️

🌸دل را بزنیم به دریا و به روی باز شهدا و آن لبخند در انتظارشان، به سلامشان، به جهادشان، به آن عطر و بوی خاک مناطق بهشتی، لبیک گوییم…🌸

#شهدا_ما_می_آییم🌹
#شهدا_جبران_میکنیم🌹